Завершилась чарівна фієста в Кам'янець-Подільську

Історичне місто Кам'янець-Подільський за стійкою традицією приймав весняний фестиваль повітряних куль. Як і кожного року, під час святкувань дня міста, небо Кам'янець-Подільського прикрашали повітряні велитні. Літаючий караван аеростатів над старим містом та фортецею зацікавив і викликав велике захоплення у городян та гостей міста. А хто встиг забронювати місця й здійснити подорож на повітряній кулі над Кам'янець-Подільським - взагалі не відчували ніг від щастя.

14 повітряних куль літали на цьому фестивалі над дивовижним містом України, в якому завжди є на що подивитися з цікавістю.



повітряні кулі над Кам'янець-Подільскою фортецею

Фортеця з висоти вражає своєю могутністью. Над старовинним спорудженням обов'язково намагаються пролетіти всі пілоти під час фієсти.

повітряні кулі над Кам'янець-Подільским



Злітали кулі як завжди за містом і летіли курсом на Кам'янець-Подільський. 


старт повітряних куль за межами міста Кам'янець-Подільский

Але не лише Кам'янець-Подільський славиться своєю історією і мальовничістю. В різник куточках України можливо замовити політ на повітряній кулі і отримати враження які запам'ятовуються на все життя. Запрошують на польоти на повітряній кулі також: Київ, Харків, Дніпро, Львів, Одеса, Полтава, Херсон. Замовити подорож на кулі легко: потрібно зателефонувати і розповісти нам свої побажання.

Хотите летать? Доверьтесь профессионалам!